Informatie pagina: Jack Quaak heeft ruime ervaring in het onroerend goed in Zuid-West Nederland en staat er garant voor om u deskundig van dienst te zijn op velerlei terrein: Bemiddeling: Aan- en verkoop van onroerend goed. Gespecialiseerd in agrarisch en landelijk gelegen onroerend goed. Professioneel advies bij aan- en verkoop van complete landbouwbedrijven en losse percelen landbouwgrond. Taxaties: Waardebepaling van alle onroerende zaken ten behoeve van aan- en verkoop. Beheer: Tot het beheer kan een veelheid van activiteiten worden gerekend, die gericht zijn op de rendabele exploitatie.
Lange Nieuwstraat 17 4587 RH Kloosterzande (NL) T:  +31 (0) 114 - 691619 M: +31 (0) 6 - 16772627 F:  +31 (0) 114 - 691618 E: info@jackquaak.nl
H.R. Terneuzen: 21019689
Jack Quaak heeft ruime ervaring in het onroerend goed in Zuid-West Nederland en staat er garant voor om u deskundig van dienst te zijn op velerlei terrein. Bemiddeling: Aan- en verkoop van onroerend goed. Gespecialiseerd in agrarisch en landelijk gelegen onroerend goed. Professioneel advies bij aan- en verkoop van complete landbouwbedrijven en losse percelen landbouwgrond Taxaties: Waardebepaling van alle onroerende zaken ten behoeve van aan- en verkoop. Beheer: Tot het beheer kan een veelheid van activiteiten worden gerekend, die gericht zijn op de rendabele exploitatie.
Realisatie: Intermare Webdesign